aktuální jídelníček

aktuální jídelníček

        Jídelníček na týden od 12.11.2018  do 16.11.2018

 

Pondělí:     sedlácký chléb s nadýchanou lučinou, ovoce, mléko caro (1a,7)                   

                      polévka: z míchané zeleniny a pohanky (1a,9)

                      buchtičky s krémem, nápoj (1a,3,7,)

                      chléb, pomazánka z uzeného lososa, zelenina, čaj multivitamín (1a,4,7,)      

         

Úterý:        jogurt, rohlík, ovoce, mléko jahodové (1a,7)

                     polévka: česneková s opečeným chlebem  (1a,9)

                     kuřecí plátek se sýrovou omáčkou, bramborový závin se špenátem,

                     nápoj (1a,7,12)

                     chléb s cizrnovou pomazánkou, zelenina, čaj borůvka rakytník (1a,7)

 

Středa:     tousty se šunkou a sýrem, zelenina , mléko oříškové  (1a,7)       

                     polévka: mrkvová s petrželkou  (1a,9)

                     těstovinový salát s krůtím masem, nápoj (1a,7,9)

                     zrníčkový chléb, pomazánka z grilované zeleniny , ovoce, čaj jablečný  (1a,)

       

Čtvrtek:   bulgurová kaše s jablky a quinou, ovoce, čaj dobré ráno  (1a,7)

                    polévka: kuřecí s nudlemi  (1a,9)

                    vepř.pečeně, dušená kapusta, brambory , nápoj (1a,7,)

                    chléb s pomazánkovým máslem a zeleninou, čaj  (1a,7)

 

Pátek:       chléb, tvarohová pomazánka s pažitkou, zelenina ,mléko vanilkové (1,7,)

                    polévka:hrstková (1a,6,9)

                    zapečený džuveč s rýží ,  nápoj (1a,3,7)

                    slunečnicový chléb s bavorskou, pomazánkou, zelenina čaj ostružinový  (1a,7)

 

 

 

V závorkách jsou uvedeny alergeny, které jsou obsaženy v uvedeném pokrmu.

Změna jídelníčku a alergenu vyhrazena

                             

 

 

 

           Jídelníček sestavila: Ševčíková Alena – vedoucí ŠJ

                                                        Sedlaříková Ludmila – ved.kuchařka                                  

 

 

 

                           

Publikováno: 19. říjen 2018